Pvc vloeren trends die je veel terug ziet

Je hebt bedrijven die leveren in houten vloeren Den Haag en door de rest van het land. En dan kan je daar ook nog eens een keuze maken uit veel verschillende vloeren zoals pvc vloeren. Wij zetten in deze blog enkele trends onder de vloeren voor jou in het zonnetje.

 

Warm en rustig

We zijn massaal op zoek naar een interieur dat warmte en rust uitstraalt. Ons eigen plekje, waar we ons echt thuis voelen. Waar we in 2019 nog speelden met pastelkleuren, gaan we nu naar donkerblauw en warme bruintinten. Deze kleuren geven veel karakter en zijn goed te combineren met bijvoorbeeld hout, koper en goud. Als we die kleuren mixen met lange vloerplanken met weinig noesten en een matte uitstraling, hebben we een ultieme balans tussen warmte en rust te pakken. En qua kleur kun je nog steeds alle kanten op.

 

Industrieel blijft populair

De industriële interieurstijl blijft het enorm goed doen. Niet gek, want deze stijl leent zich perfect voor het maken van stoere combinaties in huis. Grote houten meubels en staaldeuren gecombineerd met een chique visgraat vloer. Een combinatie waar wij enthousiast van blijven worden.

 

De natuurlijk stoere Wabi Sabi-stijl

Een beetje gekker, een stukje duurzamer en wat meer door elkaar. Uit Japan is de Wabi Sabi-stijl trend overgewaaid. Een stijl waarin het draait om echtheid, puurheid en eerlijkheid. In de keuze van materialen, maar ook qua stijlen. Een vleugje urban, modern en wat industrieel en vintage. Lekker door elkaar én duurzaam. Populaire vloeren zijn bijvoorbeeld natuursteentegels of onze 68-serie PVC-vloeren. Beide nauwelijks van echt te onderscheiden, maar toch super duurzaam.

 

Duurzame materialen

Duurzaamheid is en blijft de komende jaren een hot topic op het gebied van wonen. We zijn ons steeds bewuster van onze impact op de wereld en dat is terug te zien in de materialen en keuzes in ons interieur. Dit kunnen dingen zijn als het scheiden van afval, ledlampen en meer planten in huis, maar ook in de keuze van een vloer kun je flink verduurzamen. Zo zijn onze PVC-vloeren 100% recyclebaar, hebben ze een lange levensduur en voldoen ze aan strenge Europese certificeringsnormen. Dat terwijl je toch het gevoel hebt dat je een echte houten vloer of tegel in je huis hebt!

 

Natuurlijke elementen

Natuurlijke elementen zijn een musthave in het nieuwe jaar. Met woonaccessoires, natuurlijke kleuren (aarde- en groentinten) en pure materialen kun je daarop perfect inspelen. Denk bijvoorbeeld aan leuke kussens, plaids, planten, gordijnen of een heerlijk zacht en trendy tapijt of karpet op de vloer.

 

Ronde vormen

Lange tijd domineerden strakke rechte vormen in ons interieur. In 2021 zijn tafels, stoelen, karpetten en andere meubelstukken niet vierkant, maar rond. En dan ook liefst in een opvallende kleur. Ronde vormen geven een vrouwelijke en zachte touch aan je inrichting.

Geef een antwoord